La meva llista de blogs

dilluns, 12 de gener del 2015

EN CONSTRUCCIÓ

Hola lectors i lectores.
Això de fer un blog és més delicat del que voldria i per tal de fer-ho ben fet cal que hi dediqui més temps. Per això encara no es veu la feina. 
Amb paciència i dedicació espero poder-vos mostrar aviat el que serà el portal d'informació de llibres infantils, àlbums il·lustrats i també novetats per adults fet amb més il·lusió!
Gràcies per esperar!
Mentrestant, només una recomanació d'un llibre que he llegit aquest Nadal. 


Una cambra pròpia
Virginia WOOLF.
Traducció d'Helena Valentí
La Temerària editorial.
Si algú podia editar aquesta preciosa obra eren el Rafa i l'Alvar, dos lletraferits, amants del llibres, entusiastes i tenaços divulgadors de bons llibres. Com la Helen McGill, la protagonista de "La llibreria ambulant" van pel món fent-nos descobrir els tresors que s'amaguen dins els llibres, les joies que hi ha dins les pàgines plenes de lletres i il·lustracions i que ens permeten obrir les nostres ments  a  paisatges desconeguts.

Una cambra pròpia no és només un al·legat del dret de les dones a escriure, a tenir espai i recursos per poder-ho fer; és molt més. És un enèrgic i deliciós recorregut per les dones escriptores des de les poetesses que s'amagaven darrera noms d'home fins les conegudes Janne Austen o Charlotte Brontë. Una delícia de lectura per assaborir la bona literatura i per gaudir de brillants i lúcides reflexions .


Un cuarto propio
Virginia Woolf
Ed Lumen
Il·lustracions de Becca Stanlander

En castellà, si algú li és més còmode, hi ha també una edició preciosa de Lumen, que té el valor afegit de portar unes il·lustracions càlides i acollidores de Becca Stantlander, que hi complementen aquest espai tan reivindicat per l'autora d'una cambra pròpia on poder gaudir de l'ambient necessari per desenvolupar la creativitat i poder cultivar-se  per tal de mostrar al món del què s'és capaç. Ja ens hi veiem treballant, en aquest raconets amb escriptoris nets de papers, amb flors  i un té que ens acompanya i ens dóna placidesa i confort.
Qui no somnia un espai així per poder treballar?

Suposo que aquest és el llibre que m'identifica ara mateix, ara que, per fi, estic en la meva cambra pròpia, envoltada de llibres i flors i amb el temps suficient per treballar en les meves maletes. Espero poder-vos mostrar aviat el fruit del meu treball!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada