La meva llista de blogs

dissabte, 9 de maig del 2015

BIBLIOTECÀRIES ESCOLARS, PIONERES DE LA LECTURA.

Reunió de Bibliotecàries escolars, aquesta vegada a "casa" de  Maria José, és a dir, a la Biblioteca Municipal  Martí Tauler. Cada vegada que tenim reunió, anem de visita a una Biblioteca Escolar, aquesta vegada tocava anar a la Casa Gran.


Quanta feina! Es fantàstic anar escoltant les diferents activitats que fan totes i tots (encara que no es veu a la foto hi ha un xicot del Mossen Cinto, en Toni) a les seves escoles per animar a llegir als seus alumnes. Tallers, contacontes, lectures en veu alta.... de tot i molt! Compartir idees, experiències i ànims és imprescindible per tirar endavant aquesta tasca, a vegades poc valorada  però molt gratificant i molt important per anar creant lectors, per rescatar-los de tanta pantalla i per fer els hi descobrir el món del llibre.

Aprofito per recomanar-vos l'exposició que tenen ara a la secció infantil de la Biblioteca;  "Pessigolles" confeccionada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil , de llibres d'emocions, un tema que aquest any s'ha treballat a totes les escoles i de la qual podreu veure una tria de llibres endreçats per tipus d'emocions i que ens permet descobrir una infinitat de títols molt ben escollits i que ens ajudaran a parlar de la tristesa, de la por, de l'alegria, de la valentia, de la ràbia, de l'autoestima i molts altres sentiments i emocions.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada