La meva llista de blogs

dissabte, 16 de maig del 2015

LA SAGA DRAGAL AL RACÓ DEL LLIBRE

Hola lectors i lectores. Pugeu al tren?
Aquest viatge és per compartir una estona amb uns llibres fantàstics per partida doble; perquè són de narrativa fantàstica i per que no els deixareu fins a saber què passa amb aquest drac que semblava de pedra de la façana de l'església...

Us convido a venir a la presentació que farem a la llibreria Racó del Llibre el proper dijous dia 21 a les 18h.










L'escriptora, Elena Gallego Abad, és considerada la J.K.Rowling gallega, per l'univers literari propi que ha sabut crear en els seus llibres: dracs, llegendes, les aigues de la Poza Da Moura, l'alquimista Nicolas Flamel i els misteris d'una confraria protectora dels dracs són alguns dels elements que trobarem en aquesta saga. 


Es tracta de la primera saga fantàstica escrita originalment en llengua gallega, però que ja té traduïda al català i al castellà els dos primers títols dels quatre que la composen; L'herència del drac i La metamorfosi del drac. Els dos que falten seguiran en breu.

Aquesta saga va adreçada als amants de la literatura fantàstica i d'aventures. Si us han agradat Eragon, Memòries d'Idhun o Joc de trons, també us agradaran aquests llibres que saben combinar la mitologia gallega amb el misteri i l'aventura, de manera que lliguin en una història trepidant i emocionant, però a l'hora, també creïble

Tal com explica l'autora, quan va començar a escriure Dragal, ho va fer fugint de l'excessiva ficció de moltes novel·les:
 "Tot transcorre a la vida real, no hi ha una altra dimensió a la que hi arribes a través d'un armari, els personatges tenen una vida quotidiana i uns horaris".

Els protagonistes, Hadrian i Mónica, són dos nois normals i corrents que es veuran implicats en aquesta misteriosa incursió en el món dels dracs d'una manera sorprenent i màgica. Un medalló que li va deixar el pare d'Hadrian quan va morir, desfermarà tota l'aventura.

Aquesta saga serà portada pròximament al cinema per una productora gallega i també s'està preparant el videojoc basat en les novel·les.




Tindrem amb nosaltres la autora, Elena Gallego i també l'editora de la col·lecció Nandibú que l'ha publicat en català de Pagés Editors,  Alba Besora. La presentació anirà a càrrec de l'escriptor local Fran Hernaiz, que tots coneixeu pel seu llibre de relats Frantasias. Aprofitant que té aquesta vesant fantàstica a una part important dels 44 contes que configuren el seu llibre per adults, hem ajuntat els dos autors per gaudir d'una vetllada envoltats de fantasia i misteri.




Animeu-vos a venir i a xerrar una estona amb els autors, passarem una bona estona! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada