La meva llista de blogs

divendres, 22 de maig del 2015

PIPIRIPIP MAGAZINE! La revista que floreix tot l'any.

Bon dia lectors viatgers!
Sabeu que són els pipiripip? El mateix que les roselles o els badabadocs. Aquelles floretes que veiem escampades pels camps a la primavera i que donen aquella nota de color enmig dels camps de blat.

Això és la revista PIPIRIPIP, una nota de color en els camps de les revistes infantils per a nois i noies de 0 a 10 anys, i per tots els adults que vulgueu acompanyar als petits i petites lectores en les seves primeres incursions en el món de les lletres i els dibuixos. 
Una revista ben feta, amb el toc de tecnologia necessari per atraure els petits experts en pantalles, però també cuidant els amants del paper. Existeix la versió en paper i en digital, i en aquesta segona hi ha una sèrie d'espais on pots escoltar música, contes i sons.
Amb gent del món de la creació literària i artística que en saben molt d'explicar bones històries, però alhora, ens transmeten valors i eines per tenir criteri i saber cap a on volem anar. Textos cuidats per tal que distreguin, diverteixin i atrapin però que aportin aquests continguts tan necessaris per crear futurs lectors i lectores literàriament madurs.

Com ens expliquen els amics del bloc Llibres al replà

Dirigida per Isaac Bosch i Annabel Sardà, la revista arriba amb el lema que al darrera hi ha un grup de “creadors que editen creació” i amb l’objectiu d’editar materials de qualitat, amb valor i utilitat per als lectors. Els col·laboradors que figuren a la revista són: Susanna Ayala (il·lustradora), Enric Bastardas (blogger i guionista), Isaac Bosch (il·lustrador i escriptor), Susanna Campillo (il·lustradora), Teresa Clua (mestra i escriptora), Anna Crespo (artista i docent), Bernadette Cuxart (il·lustradora), Valentí Gubianas (il·lustrador), Pep Molist (bibliotecari i escriptor) i Annabel Sardans (bibliotecària colorista i escriptora).


Us recomano que entreu a la seva pàgina web

Per si no teniu temps, aquí us poso el vídeo que han fet per explicar una mica el seu projecte i el seu esperit. Segur que us encomanen la seva il·lusió i el seu entusiasme!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada